De wachttijd tot eerste contact momenteel 6 weken

Voor aanmelding belt of mailt (of stuurt u het aanmeldformulier) u naar het correspondentieadres van Praktijk Psychotherapie Jacobs.

Correspondentieadres

Quickbornlaan 1

8162ES Epe

Telefoonnummer

0578 – 612607

E-mail

ppejjacobs@gmail.nl

Aanvullende informatie

  • Bij geen direct contact spreek uw naam en telefoonnummer in, u wordt zeker zo snel mogelijk en zeker binnen 24 uur teruggebeld
  • Ook kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier dat u ingevuld toezend naar het E-mailadres van de praktijk. Bij ontvangst van uw bericht wordt u daarop zo snel mogelijk gebeld.

Wachtduur

Bij voor het eerste contact een wachttijd van 10 weken wordt de praktijk tijdelijk voor nieuwe aanmelding gesloten tot de wachtduur tot zes weken is gereduceerd.

Bij geval van tijdelijke sluiting voor aanmeldingen is er altijd de mogelijkheid van telefonisch overleg, advies en zover voor handen het u doorgeven van adressen van collega praktijken die mogelijk eerder contact kunnen bieden of die gezien hun expertise beter aansluiten op uw hulpvraag.

Bij aanmelding wordt telefonisch de afspraak voor het eerste contact (intake ) gemaakt waarvan u per mail een bevestiging ontvangt.

Tussen de intake en behandeling is er geen wachttijd zodat de intake aansluitend overgaat in de behandeling.